Een plaats waar je jezelf kan ontplooien, je ding kan doen en tegelijkertijd kan samenwerken met gemotiveerde en inspirerende mensen is een korte beschrijving van wat Siemens voor jou mogelijk maakt met het coworking-project ‘Cowork Siemens’.

Werken in sfeer
Je gaat ’s ochtends met je laptop de deur uit, op zoek naar een gezellige koffiebar waar je heel de dag op je gemak kan werken. Tegelijkertijd word je er vergezeld door anderen die eveneens een rustige werkplek zoeken. Dat is wat jouw job zo aangenaam maakt, want je kan geen inspiratie opdoen in een saaie ruimte waar je helemaal alleen bent. Een aangename locatie waar de geur van koffie je tegemoetkomt en je gemotiveerde mensen aan het werk ziet, geeft jou daarentegen wél dat extra tikkeltje ‘goesting’ om aan je werkdag te beginnen. Keuvelende mensen zijn gezellig totdat het volume de hoogte ingaat en je je concentratie volledig verliest. Om zij die liever een rustige werkplek opzoeken, maar tegelijk ook geprikkeld willen worden door andere creatievelingen en inspirerende zelfstandigen of werknemers, biedt Siemens een nieuw coworking-project aan.

Splinternieuw en dynamisch
Cowork Siemens juicht werken in een coworking community voor de volle honderd procent toe en biedt daarom een splinternieuwe en dynamische ruimte aan waar je samen met andere ondernemers volledig je eigen ding kan doen. De waarden cowork, colearn, conetwork en collaboration, die samenhorigheid en eenheid uitdrukken, zijn er top priority. In die aangename omgeving kan je rekenen op inspiratie en ideeën van anderen, en is netwerken en contacten leggen een fijne extra troef.

Dichtbij hartje Brussel
Je vindt Cowork Siemens terug in het Siemens Business Park in Huizingen, gelegen op 15 kilometer van hartje Brussel. Naast een gemakkelijk bereikbare locatie is er ook nog eens een ruime parkeergelegenheid en hoef je niet ver te wandelen voor je welverdiende lunch. Tijdens je middagpauze kan je zeker iets lekkers vinden in het bedrijfsrestaurant zoals een broodje of een verse warme maaltijd.

Jij kiest je abonnement
In welke sector je actief bent of welke functie je nu juist hebt, speelt bij Cowork Siemens helemaal geen rol. Het gaat erom dat je je ambitie wilt waarmaken en daarmee zowel jezelf als anderen motiveert. Wanneer je juist aanwezig bent, kies je volledig zelf naargelang het abonnement dat je neemt. Kies je voor één dag in de week, dan is een Dailypass van 35 euro iets voor jou. Ben je meer iemand met een vaste routine? Dan kan je kiezen uit verschillende opties tussen de 125 en 250 euro per maand. Afhankelijk van de prijs die je betaalt, kan je vier dagen per maand tot elke werkdag op een plekje bij Cowork Siemens rekenen.
> Ontdek de formule die het best bij jou past

Bruisende inspiratiebron
Cowork Siemens is veel meer dan een gedeelde werkplek. Je kan er je ideeën op tafel leggen en tegelijkertijd meegenieten van anderen hun inspiratie, dankzij seminars en workshops. Die kunnen jouw eigen verworven ervaringen alleen maar verrijken en brengen je een stapje dichter bij gelijk welke businessopportuniteit.

Ben je volledig overtuigd van de aangename sfeer en de kansen die het nieuwe concept van Cowork Siemens jou biedt? Of wil je graag meer weten over dit concept? Bekijk dan zeker onderstaande video waarin je het launch event bijna helemaal zelf meemaakt. Nog een leuk weetje: de aftermovie werd gemaakt door jonge, opkomende talenten, die net zoals Cowork Siemens streven naar innovatie en dynamiek.


Video : Julien & Alexandre Monfray
Music : FLYES

> Meer informatie over Cowork Siemens