Digitalisering doet de industrie razendsnel evolueren. Siemens heeft alle vereiste tools in huis om van die transitie naar Industrie 4.0 een succes te maken. Ontdek hoe we alle types industrieën helpen bij de inkorting van hun marktbevoorradingstijden, maar ook bij de optimalisering van hun flexibiliteit, productiviteit, efficiëntie en kwaliteit – zonder in te boeten aan veiligheid – voor de volledige waardeketen: design, planning, engineering, uitvoering, productie en service.

Voor CNC-productie zet Siemens in op domeinen zoals simulatie, virtuele systemen of integratie in industriële IT-systemen. We bieden een reeks geïntegreerde concepten aan, zoals Totally Integrated Automation, Integrated Drive Systems, de SINUMERIK CNC-sturingen, het bewegingsturingplatform SIMOTION (Motion Control), een intelligent moderniseringsprogramma (Retrofit), software voor het beheer van de productlevenscyclus (Product Lifecycle Management) en de productieactiviteiten (Manufacturing Operations Management).

Ontdek hoe MindSphere het mogelijk maakt productiviteit te verhogen door grote hoeveelheden productiegegevens te verzamelen en te analyseren.

Kom langs op de Siemens stand. We ontvangen je er graag!

Contact: Ronny Maes – ronny.maes@siemens.com