Omdat we u liefst informatie bieden waar u iets mee bent, vroegen we onze newsletter abonnees bij de start van het jaar om feedback over het Siemens Magazine. Maar liefst 500 onder u antwoordden op onze vragen. En zoals beloofd doneren wij 10 € per antwoord, 5000 € in totaal, aan Teach for Belgium, een organisatie die de ongelijkheid in het onderwijs uit de wereld wil helpen.

Het merendeel van de respondenten had een technisch profiel: engineering, maintenance of projectontwikkeling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij – u ook? – graag meer over productinnovaties, studies en technologische trends lezen. De fabriek van de toekomst, IoT en de energietransitie zijn de populairste thema’s uit de bevraging. En op het vlak van energie wilt u meer informatie over duurzaamheid, zowel van de energieproductie als van het -verbruik. Hier kunnen we zeker verder op inspelen in het Magazine.

Wat betreft de hoeveelheid artikels en de kwaliteit ervan, was u zeer positief. Drie kwart onder de respondenten zouden trouwens de newsletter aanraden aan collega’s en u vindt de algemene tone of voice van het Magazine positief. Dat motiveert ons om op de ingeslagen weg verder te schrijven. Nogmaals hartelijk dank voor uw feedback, en veel toekomstig leesplezier!

P.S. mocht u nog niet geabonneerd zijn op onze 6-wekelijkse newsletter, kan u dit hier steeds in orde zetten