Siemens steunt GSK Vaccines tijdens de Hack Days van 20 tot 22 februari, innovatieve digitale oplossingen kunnen hen helpen om de race tegen de tijd te winnen.

Marktintroductietijden in de biowetenschappelijke industrieën (life sciences) dienen steeds korter te zijn, dit niet enkel omwille van de strijd tegen epidemieën en ziektes, maar tegelijk door de toegenomen individualisering.

Als wereldwijd actief bedrijf in gezondheidszorg organiseert GSK zijn Hack Days in Brussel. Dit globaal initiatief brengt ideeën van startups en technologische leiders samen om als hefboom te dienen tot verdere innovatie in hun bedrijf en zo voor een revolutie te zorgen in de ontwikkeling van vaccins. Siemens is er trots op dat het als een van de sponsors aanwezig mag zijn.

Onze gastspreker Andrew Whytock vertelt: “Als wereldleider in industriële digitalisering zijn we ervan overtuigd dat digitale oplossingen en geavanceerde innovatie zoals artificiële intelligentie of machine learning, de mensheid kunnen helpen bij de race tegen de tijd, met geavanceerde simulatie- en virtualiseringstools die de ontwikkeling van vaccins kunnen versnellen, de R&D-cycli kunnen verkorten en de productietijden kunnen optimaliseren.”

Meer over ons aanbod vindt u op www.siemens.com/pharma