De huidige werkomstandigheden en social distancing nopen heel wat werknemers ertoe om thuis te werken.  Op die manier zorgen zij voor een gegarandeerde business continuity.  Uiteraard dient ook uw werkomgeving intussen operationeel draaiend te blijven, zij het op het gebied van klimatisatie (hvac) of op gebied van (brand)veiligheid.

Bij heel wat bedrijven is dit vandaag niet mogelijk, omdat het op afstand onderhouden van hun installaties dit niet toelaat.  Toch iets om over na te denken, menen wij, gezien de technologie vandaag meer dan klaar is om u te helpen ook “remote” uw patrimonium in topvorm te houden.  En dit met een duidelijke ROI : kortere interventie- en responstijd, 24/7/365  hulp van expert en bijgevolg een nog hogere efficiëntie in een dataveilige omgeving.  Surf voor meer info en persoonlijk contact

Al 20.000 sites digitaal onderhouden

De huidige context heeft een enorme impact op het economische landschap waarin de gezondheid van de werknemers centraal blijft staan. Bedrijven die operationeel blijven hebben een stapje voor op hun concurrentie en beperken de schade, al dan niet financieel, tot het minimum.

Het remote servicing aanbod van Siemens is hierbij een partner van cruciaal belang. Via het veilige Remote Service Platform #cRSP bedient Siemens vandaag al meer dan 20.000 sites wereldwijd, waaronder industrieën, hotels, luchthavens, tunnels, ziekenhuizen, universiteiten, datacenters, farma, winkelcentra en nog veel meer. Door op afstand een probleem te diagnosticeren en op te lossen, blijft uw activa beschermd tegen permanente schade als gevolg van storingen. Onderhoud kan dus op elk moment, maar zeker en vast op het juiste moment!

Toegang onder uw volledige controle

De beveiligde common Remote Service Platform (CRSP) verbinding geeft Siemens toegang tot uw systemen en volgens een vooraf afgesproken toegangslevels. U behoudt zo op elk moment de controle en bepaalt welk systeem toegankelijk is, voor zowel nieuw geïnstalleerde systemen als bestaande installaties. Uit een korte steekproef die wij deden, blijkt al snel dat meer dan 50% van de interventies ook perfect op afstand kan gebeuren. Siemens voorziet bovendien nauwkeurige informatie en regelmatige prestatierapporten zodat de klant op elk moment het overzicht bewaart.

Wat mag dit nu kosten?

Uiteraard is geen installatie dezelfde. Daarom hebben we een aantal standaard-pakketten beschikbaar die de marktbehoeftes afdekken. Vanaf 585 Euro kunt u al instappen en biedt u tegelijk uzelf en uw medewerkers een veilig en comfortabel gevoel.

Wenst u hier graag wat persoonlijker op ingaan?  Dat kan! Laat ons uw gegevens achter.