De ISH beurs van 11 tot 15 maart is een tweejaarlijks toptreffen in Frankfurt voor iedereen die mee wil zijn en verantwoordelijk wil omgaan met water en energie in gebouwen.  Innovatieve gebouwentechnologie vormt een belangrijk element om dit te verwezenlijken.

Onder het motto “Creating perfect places” tonen we hoe onze energiezuinige producten, systemen en diensten ruimtes en gebouwen omvormen tot perfecte en slimme leefomgevingen, en hoe de verdere digitalisering van de gebouwtechnologie daarbij een bepalende rol speelt.

Cloud-connectiviteit en IoT-producten (Internet of Things) staan op de beurs centraal: met de nieuwe Building Operator bijvoorbeeld is het mogelijk om op afstand verschillende gebouwen of eigendommen te beheren en te exploiteren. Uw gebouwen worden veilig verbonden met de cloud via de nieuwe X300 BT Connect-poort. De nieuwe Intelligent Valve, de zelfoptimaliserende, dynamische klep met cloudverbinding voor ventilatiesystemen en verwarmingsgroepen, vervolledigt het aanbod.

Op onze stand C55U  in Hal 10.2 kan u tegelijk kennis maken met de nieuwe versie van het geïntegreerde gebouwbeheerplatform Desigo CC en de compacte versie van de software voor kleinere gebouwen.

Surf naar onze site http://www.siemens.com/ish en vraag uw gratis voucher aan.  Enkel nog valideren, zo hoeft u de dag van de beurs niet meer in de rij te staan.

Wenst u graag een afspraak in te boeken met een van onze collega’s op de beurs? Meld ons dit hier.