Van 27 tot 30 september vindt Supernova plaats in Antwerpen: hét event waar visionaire oplossingen, nieuwe technologieën en grensverleggende inzichten samenkomen. Het belooft een wervelende vierdaagse voor creatieve en innovatieve geesten te worden, waarop uiteraard ook Siemens niet ontbreekt, als wereldspeler op het vlak van digitale technologie.

De slogan van Supernova is dit jaar: tomorrow is today. Iets wat we bij Siemens elke dag waarmaken. Op de Tech Fair van Supernova tonen we u precies hoe, met onze innovatieve hard- en softwareoplossingen voor tal van industriële sectoren, voor het beheer van gebouwen …

Zoals MindSphere, ons cloudgebaseerd IoT-besturingssysteem, waarmee digitale fabrieken de enorme datastromen van hun machines vergaren en via een app diepgaand analyseren. Dat levert hen de inzichten op waarmee ze de performance en beschikbaarheid van hun installaties aanzienlijk opkrikken.

Laat u inspireren door game-changers

Nog meer over de technologie van morgen ontdekt u tijdens de conferentie van Supernova op 27 en 28 september, met uiteenzettingen door vele internationaal gerenommeerde sprekers. Tussen de grote kleppers – visionaire denker en uitvinder Ray Kurzweil, ondernemer Biz Stone, marketingpionier Seth Godin … – staat ook onze eigen CEO André Bouffioux.

Onze topman laat in Transforming the digital age: the human success factor zijn licht schijnen op de opportuniteiten die de snel veranderende wereld brengt voor bedrijfsleiders en beleidsmakers, in de ontwikkelende en meer geavanceerde economieën. Alles en iedereen moet sneller, flexibeler, steeds meer op maat en uitermate geconnecteerd zijn, maar wat betekent dat voor organisaties wereldwijd?

Ontdek de toekomst vandaag

Benieuwd naar wat morgen technologisch te bieden zal hebben? Ontdek wat Siemens vandaag al mogelijk maakt op onze stand op de Tech Fair. Of bouw zelf mee aan de toekomst, door in te gaan op onze 25 interessante vacatures.

Raadpleeg het volledige programma