Het Fire Safety Quality (FiSQ) Certificaat in België wordt toegekend aan installateurs in brandbeveiligingssystemen, die de kwaliteit ervan waarborgen vanaf het ontwerp, over de installatie tot en met de uitbating ervan (onderhoud en nazorg).

Samen met 9 andere ondernemingen is de Siemens divisie Building Technologies sedert een jaar trotse houder van dit kwaliteitscertificaat, ontwikkeld door de vzw Fireforum.

De hernieuwing ervan werd ons net bevestigd voor volgende categorieën :

  • detectie- en alarmsystemen
  • gas- en poederblussystemen
  • spraakgestuurde evacuatiesystemen
  • watermistblussing

FiSQ is gebaseerd op 3 pijlers: technische expertise, degelijke organisatie en stabiliteit als partner op lange termijn. Voor u als bouwheer, beheerder, gebruiker of andere stakeholder is FiSQ een garantie dat wij zowel organisatorisch, technisch als financieel uw brandbeveiliging volgens de hoogste kwaliteitsnormen kunnen uitvoeren.

Perfecte plaatsen horen brandveilig te zijn

Elkeen heeft het recht om te functioneren in een veilige plaats, dit maakt deel uit van onze missie #CreatingPerfectPlaces. We helpen graag mee aan de brandveiligheid van uw leefomgeving, met ons omvangrijk portfolio, onze jarenlange expertise en de tomeloze inzet van onze mensen.

Ontdek ons aanbod op www.siemens.be/buildingtechnologies