Belangrijke beurzen en tal van evenementen zijn afgelast of uitgesteld. Om u te laten kennismaken met onze laatste innovaties op het gebied van Digitalisering, Industriële Automatisering en Motion Control nodigen wij u uit voor onze Virtual Experience Tour op donderdag 4 juni 2020.

Onder het motto ‘Smart automation: Just a jump ahead’ laten wij u zien hoe uw productieomgeving kan worden omgezet naar een smart omgeving. Intelligente technologie helpt u uw businessdoelstellingen makkelijker te realiseren. Denk onder meer aan het verhogen van uw energie-efficiëntie, het verkorten van doorlooptijden en de time-to-market, het verbeteren van de productkwaliteit en het verlagen van de productiekosten. Tijdens de Virtual Experience Tour presenteren wij concrete oplossingen en tools om dit te bereiken.

Veelzijdig en interactief

De Virtual Experience Tour wordt om 9 uur geopend. Tot 17 uur bieden wij u een veelzijdig programma aan. Naast tal van live presentaties en webinars kunt u onze virtuele beurs bezoeken. Net als bij onze live evenementen is er veel ruimte voor interactie met onze Belgische experten. Op die manier ontdekt u onze nieuwe mogelijkheden op het gebied van digitalisering, industriële automatisering en motion control. Wij praten u onder andere bij over de laatste ontwikkelingen rond bijvoorbeeld TIA Portal, de toekomstige mogelijkheden van Edge, Visualisatie, Motion en Netwerk Security.

Aanmelden

Bent u klaar voor een virtuele duik in de wereld van slimme technologie?

Meld u hier aan voor de nederlandstalige sessie van 4 juni.

Voor de franstalige sessie van 3 juni kunt u hier inschrijven.

Wij verheugen ons op uw digitale aanwezigheid!