De Virtual Industry Fair brengt op woensdag 10 juni de industrie samen rond het thema “Industry 4.0: de digitalisatie van uw productieproces”. Deze online beurs is een primeur in de Benelux. U kunt er gratis webinars volgen, keynotespeakers horen, virtuele standen bezoeken en netwerken met andere bezoekers. En Siemens is natuurlijk ook van de partij.

Digitalisatie van uw productieprocessen

De wereld verandert momenteel sneller dan ooit. Bedrijven uit de proces- en maakindustrie die de komende jaren het best inspelen op de veranderende vraag van de markt, zullen de grootste successen boeken. Ook de coronapandemie maakt innovatieve oplossingen en werkmethoden voor de industrie urgenter en belangrijker dan ooit.

Technologie en digitale transformatie zullen een grote rol spelen om flexibeler en efficiënter te produceren. Met Siemens’ Digital Enterprise-oplossingen kunnen industriële bedrijven het volledige potentieel van Industrie 4.0 benutten en gerichter inspelen op de wensen van hun klanten.

Inspiratie voor de industrie van de toekomst

Op woensdag 10 juni kunt u de hele dag gratis inspiratie tanken voor de digitale transformatie van uw bedrijf op de eerste Virtual Industry Fair rond het thema “Industry 4.0: de digitalisatie van uw productieproces” met op het programma:

  • Een dozijn inspirerende keynotespeakers en webinars
  • Een dertigtal stands van industriële spelers 4.0
  • Vraag & antwoord-mogelijkheden met tal van experten
  • Een paar honderd collega’s uit uw sector

Siemens-oplossingen voor Digital Enterprises

Siemens mag natuurlijk niet ontbreken op deze Virtual Industry Fair. U kunt er terecht met al uw vragen op onze virtuele stand, maar we dragen ook ons steentje bij aan het programma. Kom zeker luisteren naar onze experts:

  • 11:30-12:00 – Digitalisation for electric motors with SIMOTICS CONNECT – Stan De Plecker
  • 14:30-15:00 – Security, defense in depth – Johan van den Eede
  • 15:00-15:30 – Learning in the digital age – Christof Van Remoortere
  • 16:00-16:30 – Realtime simulation – Bart Demaegdt

Bezoek ook zeker de ‘Stage’ en laat u inspireren door de keynote presentatie “Digitalization – Wise or nice?” van Jurgen De Wever.

Met onze expertise op het gebied van automatisering en digitalisering helpen we u flexibel en veilig reageren op nieuwe uitdagingen. Ons Digital Enterprise-portfolio biedt alles om u in staat te stellen uw productie naar behoefte op te voeren, te stabiliseren of aan te passen.

Reserveer nu uw gratis ticket

De Virtual Industry Fair zet u gegarandeerd op weg naar de toekomst. Reserveer uw gratis ticket op www.virtualindustryfair.com en zet woensdag 10 juni in uw agenda.

Siemens toont u graag hoe een productie-omgeving omgezet kan worden naar een ‘smart’ omgeving aan de hand van concrete oplossingen en technologieën.

Meer info op https://new.siemens.com/be/nl/bedrijf/thema-gebieden/digital-enterprise.html.