Met onze missie #CreatingPerfectPlaces streven we naar perfecte werk- en genezingsomstandigheden voor zowel de patiënten als de medewerkers. Bezoek ons ook dit jaar op het ZORG.tech congres op vrijdag 24 mei in Brussels Kart.

Het congres draagt bij aan een continue verbetering van de zorgvoorzieningen in Vlaanderen door middel van informatievoorziening en creatie van netwerkopportuniteiten voor facility management professionals binnen de zorgsector.

Voor Siemens is dit het uitgelezen moment om zijn expertise in de zorgsector te demonstreren. Siemens staat in deze sector garant voor het creëren van comfortabele, veilige, energiezuinige en milieuvriendelijke gebouwen en infrastructuur.  Onze innovaties zorgen ervoor dat ziekenhuizen en zorgvoorzieningen hun gebouwen efficiënt en geïntegreerd kunnen beheren, om op die manier aan de groeiende kwaliteitseisen en vraag naar kostenoptimalisatie te voldoen.

Als technologische partner, consultant, dienstverlener, systeemintegrator en productleverancier biedt Building Technologies state-of-art brandveiligheid, beveiliging, gebouwautomatisering, verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) alsook producten en diensten voor energiebeheer aan.

Al kennismaken met onze ervaring ? Lees meer over onze referentie in het AZ Sint-Maarten

Voor inschrijvingen en verdere informatie, surf naar https://www.zorg.tech/